Pozdrav svimaa, znači igram naravno s dinamom i trenutno sam u sezoni 2014/2015 i ide mi jako dobro, zasad sam sve godine osvajao naslove prvaka.
u 2011g. sam doveo neymara za 12mil i nakon samo dvije sezone i puno zabijenih golova, prodao sam ga u marseille za 14mil. i doveo novog vrhunskog napadača Lukaku
evo postave
GK - Denis Krklec
DR - Domagoj Vida
DL - Luis Ibanez
DC - Matej Bagarić
DC - Tomislav Barbarić
MC - Sergio Canales
MC - Milan Badelj
MC - Georginio Wijnaldum
AML - Sammir
AMR - Ivan Tomečak
ST - Romelu Lukaku
Zamjene: sasa dreven, franko andrijasevic, andrej kramaric, adrian calello, igor kurtovic, domagoj antolic i frederic gallo
u ligi prvaka sam najdalje dosao do četvrtfinala i to je bilo ja mislim 2012godine, veliki uspjeh
oprostite sta tako samo pisem a ne objavljujem slike da to sve dokazem, jer sam malo zaostao za tim i neznam kak se to stavlja, al eto samo sam htio pokazat svoju momcad i ako ima pitanja samo pitajte
u 2011g. sam doveo neymara za 12mil i nakon samo dvije sezone i puno zabijenih golova, prodao sam ga u marseille za 14mil. i doveo novog vrhunskog napadača Lukaku

evo postave

GK - Denis Krklec
DR - Domagoj Vida
DL - Luis Ibanez
DC - Matej Bagarić
DC - Tomislav Barbarić
MC - Sergio Canales
MC - Milan Badelj
MC - Georginio Wijnaldum
AML - Sammir
AMR - Ivan Tomečak
ST - Romelu Lukaku
Zamjene: sasa dreven, franko andrijasevic, andrej kramaric, adrian calello, igor kurtovic, domagoj antolic i frederic gallo
u ligi prvaka sam najdalje dosao do četvrtfinala i to je bilo ja mislim 2012godine, veliki uspjeh

oprostite sta tako samo pisem a ne objavljujem slike da to sve dokazem, jer sam malo zaostao za tim i neznam kak se to stavlja, al eto samo sam htio pokazat svoju momcad i ako ima pitanja samo pitajte