Vujevic tactics for FM 24!

• Thread starter Thread starter vujevic
  • Start date Start date
  • Replies Replies 2K
  • Views Views 865K
1. FC Union Berlin, First Bundesliga champions with Modern Target Man V2 tactics! 🏆

@vujevic @White Europe
Ekran Görüntüsü (146).webp
Ekran Görüntüsü (147).webp

THIS IS VERY GOOD, you're my favs Manager

First time ever i create my own personal game and use 523 Fm intensity, and yes this Pisa Team super duper helpful

no transfer on Avellino FC and yes go to the playoff final i get loss away game 3-0 but we score 4-0 at Home first.

yes we go to Serie A

3rd warrior

P.S. i need to see Zlatko bring some 2 Ghana player on Serie A squad too

Maybe future ? hahahah.

Last edited:
Tactic for me please. So many have AM players. I couldn't fully implement my own tactics. @vujevic @erenakbas

Attachments

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    147.6 KB · Views: 66
  • Ekran Alıntısı1.webp
    Ekran Alıntısı1.webp
    164.2 KB · Views: 101
Boys I bought ticket for match Cechia Croatia so traveling tomorow afternoon to Prag!

Didnt got section for Croatia fans so bought Vip ticket!

İngilizcem bu anlatacaklarıma yetmez o yüzden türkçe yazıyorum. Bu taktiğin nasıl başarı aldığı ile ilgili en ufak bilgim yok. Enteresan bir top oynanıyor. Forvet oyuncularının talimatını çalışkan forvet olarak değiştirdim. Komple forvet iş yapmadı. Bu sayede çalışkan forvet 30 maçta 35 gol felan atıyor ve daha baskılı oynuyor ileri tarafta. Save quit asla yapan biri değilim. Fikstürde her maçı kolay sayılabilir şekilde geçtim. Liverpool maçı kırmızı kart görmeme rağmen bile tek taraflı oynandı diyebilirim. Bu kadroyu da Fenerbahçe ile kurmak çok kolay. Asensio, Talisca, Oosterwolde, Archie Brown, Szymanski, Semedo, Ederson gibi oyuncuları 2 sene içinde minimum çoğunu 50m euro gibi bir fiyata satıp ekonomik olarak çok güçlü oluyorsunuz. Archie Brown u kesinlikle oynatın çok gelişiyor. Bazen 1-2 yıldız oyuncu ucuza al-sat yaptınızmı da şuan benim 700m euro transfer bütçeniz olur.

Attachments

• Ekran Alıntısı43.webp
    Ekran Alıntısı43.webp
    125 KB · Views: 34
  • Ekran Alıntısı32.webp
    Ekran Alıntısı32.webp
    117.3 KB · Views: 34
  • Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    105.8 KB · Views: 19
  • Ekran 123.webp
    Ekran 123.webp