Dinamo Zagreb (AMC or ST)

• Thread starter Thread starter arias
  • Start date Start date
  • Replies Replies 12
  • Views Views 4K

arias

Member
Reaction score
0
So I am looking for AMC and a striker!
For AMC I need some really nice playmaker so please answer smth :)

henriksen, mobi okoli, za mc, bressan za amc.

zajebi hajduk

Hvala yera!

I need DC! This so unrealistic! I' am played CL and the Knockout round with Dinamo Zagreb and no one quality player want's to join?
WHY!?!?!

henriksen, mobi okoli, za mc, bressan za amc.

zajebi hajduk

ZAJEBI KOMUNISTICKI KRIMINALISTICKI RATNO-PROFITERSKI KLUB(dinamo).
ZIVI ZA KLUB PONOSA I SLAVE(NE BUDI UMJETNI NAVIJAC!)ZIVI ZA HAJDUK!

19stanje uma50

I need a GK, DC, MC or ST smth of that pls recommend :)

Jako nerealno, u principu ti zele doci samo igraci iz slabijih liga, jer to izgleda ovako

Ako je u nekom klubu:
Reputacija igraca = njegova osobna + kluba u kojem je igrac + lige u kojoj je taj klub /3

Ako je slobodan igrac:
Reputacija igraca = njegova osobna

Reputacija igraca NE SMIJE biti veca od zbroja reputacije tvog kluba (Dinama) i lige (HNL) podijeljenog sa 2.

Npr. uspio sam u petoj sezoni osvojit ligu prvaka (uz puno srece), nakon tog sam htio dovest neke malo bolje igrace i ..
štanga, ni igraci iz 2 francuske lige mi nisu htjeli doc jer je njihova liga i dalje jaca od moje, a reputacija dinama je 3 i pol zvjezdice. Trebala bi bit najmanje 4 da mogu nesto napravit jer je reputacija hnla 2 i pol. Katastrofalno losa simulacija kvalitete kluba. Da 10 puta zaredom osvojim ligu prvaka i dalje ne bi mogao dovest vrhunske igrace u dinamo (a bome ni u npr Dinamo Kijev jer bi opet imao isti problem). U proslim managerima je kljucan bio ranking kluba (pozicija u uefinoj ljestvici) pa se s vremenom moglo dovodit zvijezde u nase klubove, u ovom je to nemoguce.

Hvala yera!

I need DC! This so unrealistic! I' am played CL and the Knockout round with Dinamo Zagreb and no one quality player want's to join?
WHY!?!?!

Back