EL TURCO - FM 26 TACTİCS

• Thread starter Thread starter Mr.ElTurco
  • Start date Start date
  • Replies Replies 202
  • Views Views 33K
This tactic has been quite effective in my career, which started with Juventus, who finished 11th last season. I leave the decision up to you; I could create a new tactic by changing the formation and roles. However, if you are successful using this tactic, I will not touch it until a new update. I leave the formation preferences up to you.​

View attachment 701393

View attachment 701394

View attachment 701395
Sayın hocam selamlar. Taktik güzel, keyifli bir oyun izletiyor. İzlemesi bile keyifli. Sonuçlar süper. Beşiktaş'ın ilk sezon dandik kadrosuyla bile UEFA ve UEFA Super Cup kazandım. Ancak elimdeki oyuncular beni 4-2-3-1 oynamaya itiyor. Ve oyuncu havuzu sanırım o dizilişe daha uygun. O dizilişe uygun bişeyler bulabilirsek bi güncelleme alabilirim :) Onun dışında müthiş taktik eline sağlık. Rafa Silva GF 54 maç 48 gol-26 assist / Orkun Kökçü İMO rolünde 53 maç 34 gol-23 assist. İstatistikleri eklenmiştir
1766649100542.webp
1766648981250.webp

Sayın hocam selamlar. Taktik güzel, keyifli bir oyun izletiyor. İzlemesi bile keyifli. Sonuçlar süper. Beşiktaş'ın ilk sezon dandik kadrosuyla bile UEFA ve UEFA Super Cup kazandım. Ancak elimdeki oyuncular beni 4-2-3-1 oynamaya itiyor. Ve oyuncu havuzu sanırım o dizilişe daha uygun. O dizilişe uygun bişeyler bulabilirsek bi güncelleme alabilirim :) Onun dışında müthiş taktik eline sağlık. Rafa Silva GF 54 maç 48 gol-26 assist / Orkun Kökçü İMO rolünde 53 maç 34 gol-23 assist. İstatistikleri eklenmiştirView attachment 701435View attachment 701434
Merhaba Hocam... Paylaşım ve yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Gizli forvetleri kendi mevkilerine alarak denedim. Lakin taktik bocaladı. Şuan ilk 3 de tercih edilen taktiklerle bu taktiği deniyorum ve bazı güncellemeler oldu. Son halini deneme yaparak gün içinde paylaşacağım. Ayrıca gizli forvetlerin kısmına bildiğimiz forvetleri ekleyin onlar bol gol atmanızı sağlıyor.Kanat forvetler muhakkak kanadına ters ayaklı olsun.Sol kanat sağ ayaklı gibi.. Dizilişte 442 orjinal deneyebilirsiniz yine puanlar alırsınız lakin bu seride şimdilik en başarılı taktikler forvetsiz taktik hocam.

Last edited:
Back