EL TURCO - SULTAN'S FM 26

Hoşgeldiniz Hocam. Bir çok TÜRK Hocamız mevcut burada... Sizinde aramıza katılmanız onore etti. Taktiği tatil modunda denedim lakin kariyer denememde biraz saçmaladı. Talimatları değiştirerek ligde etkili bir taktik yaptım lakin güçlü takımlara karşı deplasmanda özellikle sorun yaratıyor.Top rakipteyken kısmında düzenlemeler yapıyorum onu çözebilirsem yeni taktiği paylaşacağım.
Başladık bakalım bismillah diyelim, fenere 5 attık ev ayağa kalktı haberin olsun hocam..
1763431830750.webp
1763431852178.webp
1763431869527.webp

Taktiğin son hali mi yüklü hocam konuda peki? Beşiktaş ile denemek istiyorum.
Keyifli oyunlar Hocam :) Bende Fenerbahçe ile kariyer yaptım ligi kopardık ama avrupa maçları sıkıntılı olunca biraz daha taktiği değiştirmeye karar verdim. Denemeye devam. Kariyerinizin ilerlemesini paylaşmaya devam ederseniz çok mutlu olurum.

Taktiğin son hali mi yüklü hocam konuda peki? Beşiktaş ile denemek istiyorum.
Yüklü olan taktiği deneyebilirsiniz Hocam. Daha iyisini bulana kadar şimdilik elimizdeki en iyisi bu diyelim.. Daha iyisi için denemeye devam ediyorum.

You can try this tactic if you'd like. It provides slightly more positive results. I couldn't post a visual because I was working on another tactic.

İsterseniz bu taktiği deneyebilirsiniz. Biraz daha olumlu sonuçlar veriyor. Başka bir taktik üzerinde çalıştığım için görsel paylaşamadım. (y)

Attachments

en son güncellediğin taktikle real madride 4 attım.

Attachments

• Ekran Görüntüsü (49).webp
    Ekran Görüntüsü (49).webp
    59.4 KB · Views: 98
en son güncellediğin taktikle real madride 4 attım.
Bende Fenerbahçe kariyerimde kullandım hocam. Sultan's taktiğinden daha çok etki almıştım.. Lakin deplasmanda büyük maçlarda bazı anlar sorun yaratıyor bakalım daha iyisini ne zaman bulacağız :)

En son güncellediğin taktikle 0 transfer ile 2.lig şampiyonluğu ve PTT 2.liği ile süper lige çıktım Bursaspor ile. Güzel iş.

buda süperligdeki ilk senede gelen kupa. ligde de 4. olduk. buglu bir taktik olmuş :
1763478181210.webp

update my story
very good tactic

Attachments

• Capture d'écran 2025-11-18 182731.webp
    Capture d'écran 2025-11-18 182731.webp
    137.9 KB · Views: 41
ben ilk sayfadaki taktiği kullanıyorum. Günceliyle değiştireyim mi kanka sence? Bu arada bu foruma Türkçe yazmak aşırı iyi hissettiriyor haha
ilk versiyon ya 5 atıyorum ya 5 yiyorum ikinci versiyonu daha hoşuma gitti

Back