Krky 3-2-2-3 goal machine tactic 153 goals

emirhankrky41

Member
Reaction score
0
The effectiveness increases when using left-footed and creative players on the wings, and the offensive qualities of the central midfielder make the tactic more exciting.
Screenshot_1.webp

As you can see in the picture, I achieved a performance of 42 goals and 25 assists from Asensio.
Screenshot_2.webp

The standings are like this
Screenshot_3.webp

Screenshot_4.webp

Attachments

Ocak transfer yaması ile sezon ortası başladım alanya maçından sonra, şuanda öyle yüksek bir sınav vermedim lakin maç motoru klasiğinin dışında pozisyonlara giriyor hoşuma gitti. Orta sıra takımlara karşı pozitif oynuyorum öbürtürlü çok kapanıyorlar.. GF rolünde talisca ile verim alamadım sadece..

Nacizane tavsiyem keremin yedeğini
Kerim Alajbegović olarak almanız kısa sürede iyi performans verdi (:

Ekran görüntüsü 2026-01-27 192340.webp

Ekran görüntüsü 2026-01-27 193935.webp

Last edited:
Ocak transfer yaması ile sezon ortası başladım alanya maçından sonra, şuanda öyle yüksek bir sınav vermedim lakin maç motoru klasiğinin dışında pozisyonlara giriyor hoşuma gitti. Orta sıra takımlara karşı pozitif oynuyorum öbürtürlü çok kapanıyorlar.. GF rolünde talisca ile verim alamadım sadece..

Nacizane tavsiyem keremin yedeğini
Kerim Alajbegović olarak almanız kısa sürede iyi performans verdi (:

View attachment 702515

View attachment 702516
olumlu sonuçlar almana sevindim taliscadan bende verim alamadım orda transfer yapmıştım direekt keremi satım yerine bu canavarı aldım uyguna çok güzel verim alıyorum
Screenshot_31.webp

keremi arada gf oynatıyorum işe yarıyor, ama asensio okadar parlak olmadı ortasahada alışık değil muhtemelen defansif ortasaha rolüne ondan diye düşünüyorum.

Birde ekstre şöyle birşey denedim bindiren defans osterwoldeyi sağ tarafa, sağ ayaklıyı sağa çektim çok güzel bir paslaşma cıktı ortaya ve gol oluşumları..

ev deplasman fark etmio senin taktik tebrik ederim. (:

keremi arada gf oynatıyorum işe yarıyor, ama asensio okadar parlak olmadı ortasahada alışık değil muhtemelen defansif ortasaha rolüne ondan diye düşünüyorum.

Birde ekstre şöyle birşey denedim bindiren defans osterwoldeyi sağ tarafa, sağ ayaklıyı sağa çektim çok güzel bir paslaşma cıktı ortaya ve gol oluşumları..

ev deplasman fark etmio senin taktik tebrik ederim. (:
evet asensio ilk sezon iş yapmadı bendede 2.sezondan sonra açıldı iyi mesajların için teşekkür ederim :)

Tactics stolen from that well-known website. There are hundreds like it there. He's receiving congratulations as if he discovered it himself.
Why you say that? i just checked an there is no tactic from 2026 with 3223 formation.

Back