MR.TOPRAK x FM 26 TACTİCS

• Thread starter Thread starter Mr.Toprak
  • Start date Start date
  • Replies Replies 95
  • Views Views 29K
Hocam hoşgeldin tekrardan, süper lig de iş yapı mı taktik?
Hosbuldum hocam tesekkur ederim.. Elbette iş yapar ama Avrupa için garanti veremem.. Ayrica elimde daya iyi sonuçlar alan bir taktik var hocam. Bu taktik sadece geri geldigimi göstermek için atılmış bir taktik 😅

Last edited:
Hosbuldum hocam tesekkur ederim.. Elbette iş yapar ama Avrupa için garanti veremem.. Ayrica elimde daya iyi sonuçlar alan bir taktik var hocam. Bu taktik sadece geri geldiğimi göstermek için atılmış bir taktik 😅
Sağlam olan taktiği atma şansın var mı hocam süper ligde alt takımla deniyeyim.

Sağlam olan taktiği atma şansın var mı hocam süper ligde alt takımla deniyeyim.
Hocam bir aksilik olmaz ise bugün son denemeleri yaparak en geç gece falan görsellerle yükleme yapmaya calisacağim. Büyük takımlarla tüm kupaları alıyorum. Sunderland ile 3. Oldum 77 puan kazandik. Küçük rol desikliklerim kaldı onlarida deneyerek full hazır halde paylaşım yapacağım.

Hocam bir aksilik olmaz ise bugün son denemeleri yaparak en geç gece falan görsellerle yükleme yapmaya calisacağim. Büyük takımlarla tüm kupaları alıyorum. Sunderland ile 3. Oldum 77 puan kazandik. Küçük rol desikliklerim kaldı onlarida deneyerek full hazır halde paylaşım yapacağım.
Hocam beklemedeyim bu gece yetiştirirsen kahvemi koyup kariyere başlayıp sabahlayacağım. Dört gözle bekliyorum Samsunspor kariyeri için :coffee:

Wow! I am thrilled to see you back in the game! It is very hard to find people who shares proper tactics! I am sick of them who shares tactics they say have "broken the game". They just wants clicks. I know you test your tactics very well before posting, because you want to make sure they are of high quality. Can't wait for your new tactics, bring them on! 😍

Hocam beklemedeyim bu gece yetiştirirsen kahvemi koyup kariyere başlayıp sabahlayacağım. Dört gözle bekliyorum Samsunspor kariyeri için :coffee:
Bayram izni ile evime gidiyorum. Kısmet olursa geceye kadar yetiştirmeye çalışacağım hocam...

Last edited:
Wow! I am thrilled to see you back in the game! It is very hard to find people who shares proper tactics! I am sick of them who shares tactics they say have "broken the game". They just wants clicks. I know you test your tactics very well before posting, because you want to make sure they are of high quality. Can't wait for your new tactics, bring them on! 😍
Hi again, I'm so happy to be back! Thank you so much for your feedback. I've reviewed everyone's tactics 😅 the logic is always the same... By the way, I'm trying this tactic with smaller teams instead of larger ones. It might require experimentation with specific roles. If everything goes well tonight, I'll share the best tactic I have for now, and depending on the situation, we might continue with new tactics before the holidays end. Enjoy the games!

Tekrardan hoşgeidin kardeşim.şuan Edirnesporla 2.ligteyim taktiği t.kupası maclarında benden güçlü takımlara karşı denedim başarılı..denemeye devam edicem.iyi oyuncularla çok can yakar gibi dururyor.

Tekrardan hoşgeidin kardeşim.şuan Edirnesporla 2.ligteyim taktiği t.kupası maclarında benden güçlü takımlara karşı denedim başarılı..denemeye devam edicem.iyi oyuncularla çok can yakar gibi dururyor.
Sende hoşgeldin hocam.. Biraz modum düşük ama söz sözdür elimdeki taktik kök söktürüyor 23.59'a kadar denemeye devam bu gece paylaşacağım..!

KafleV1 hocamıza sözümüz var :)

S.a hocam ben genelde küçük takımlarla oynuyorum alt liglerde bazende watford westham wolfsburg tarzı takımlar önerebilecegin bir taktik var mı aceba ?

S.a hocam ben genelde küçük takımlarla oynuyorum alt liglerde bazende watford westham wolfsburg tarzı takımlar önerebilecegin bir taktik var mı aceba ?
23:59'a kadar zamanım var hocam son paylaşacağım taktik ile denerseniz bende kusurları bulmak adına daha çok üzerinde çalışabilirim.

Beklemedeyiz hocam bu gece gelmeli 🔥
Sırf sana söz verdim diye denemelere devam ediyorum hocam yoksa inan bu kadar üzerine düşmezdim.Şuan için muazzam ileriyor.Sezon bitsin paylaşacağım..!

Shall we begin the recital? :)

Ekran görüntüsü 2026-05-25 233523.webp

Diğer taktik 130 gol üstünü aşamadı dizilişi değiştirdim.Hem kontrollü hem temkinli.. Taktik atmak için atmak istemiyorum çok az daha sabır...

Ekran görüntüsü 2026-05-26 002056.webp

Back