MR.TOPRAK x FM 26 TACTİCS

• Thread starter Thread starter Mr.Toprak
  • Start date Start date
  • Replies Replies 226
  • Views Views 51K
Taktiği Türkiye ile test ediyorum birazdan istatistikleri atacağım, tatil yok. Bizzat ben oynuyorum hocam
Hocam bende uygun oldukça oynuyorum Türkiye ligi kolay düşük seviye kariyeri deniycem ama şimdilik firmada beni deniyorlar.. yaz geldi yalan olduk resmen 😀😀

There's nothing special about it, believe me, even blind Ismail Abi, who crosses the ball, can contribute to the score... I pointed out that the wingers support the score, there's no special tactic involved. I'm not going to brag about what I did 😀 It can be done with better steps... I'm slowly giving up anyway, I don't have time...
Dear Toprak, working well so far, thanks! Should the left Winger and Fullback have strong right foot? Same for right winger and left foot?

İşe alımda zorluk çekiyorum. Her pozisyonun en önemli özelliklerini bilmek ister misiniz?
Mümkünse fm 24'teki külkedisi adam taktiğini de isterim.
Not: bazen FM 24 oynuyorum
Dil için özür dilerim, Brezilyalıyım ve Google Çeviri'yi kullandım
Existem táticas disponíveis nessa área para o FM 24, você está me pedindo para compartilhá-las aqui? Sinceramente, não entendi. Por favor, me desculpe.

asistana devrediyorum , asistanım özhan pulat bide bence kanat oyuncuları soldaki sol ayak sağdaki sağ ayak olması daha yararlı oldu gibi geldi , ocak ayı transfer dönemi sonrası takviyelerle ilk maçlarım bunlar , taktiğin son halinide ekliyorum , mantelitemiz sadece tüm hattımızla hücum savunmamız dahil hücümdayız , beklerimizde orta sahaya gelip alanı daraltıyoruz ama hücum hattımız kanatlar genişde kalarak bolca poziyona girebiliyoruz , ana kilit noktamız kanatlarımız ters ayak olmaması gerekiyor , kariyer önerisine gelirsek ben Beşiktaşlıyım Kartallar yüksek uçar :))
Bu arada şunu ekleyeyim ben her rolün analizini istatistiklerini not alarak yeni roller yeni dizilisler deniyorum hocam. Bu şekilde daha iyi taktikleri bulabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin..

Aslında bilmek istediğim şey, bir oyuncuyu işe alırken pozisyon başına en önemli özelliklerdir

Back