Ozturk 58
Member
- Reaction score
- 3
No ol'sany OI's
Turkish style 4-2-3-1 I created the new version by making some changes in the tactic. He got 304 points in my trial in the FM Base Test league.
The new version tactical name is ''V2 Turkish style 4-2-3-1''.
Rakip takım talimatları verilmiyor ancak rakibin senden zayıfsa ve takımının fizik gücü iyiyse rakibin tüm oyuncularına press uygulayabilirsinKral kolay gelsin rakip talimatları asistana mı bırakıyorsun yoksa var mı?
Cevap için teşekkür ederim bide 4-3-3 veya 4-5-1 bekliyorum hocam sendenRakip takım talimatları verilmiyor ancak rakibin senden zayıfsa ve takımının fizik gücü iyiyse rakibin tüm oyuncularına press uygulayabilirsin
Oyun yeni güncellendi 4-4-2 yaptım ve paylaştım yakında ana sayfada paylaşılır. Dediğin dizilişler için de biraz zamanla paylaşabilirimCevap için teşekkür ederim bide 4-3-3 veya 4-5-1 bekliyorum hocam senden
Aslında dün akşam 4-2-3-1 biraz değiştirerek 4-3-3 çevirdim oos yerine dos yaptım taktik fena işlemedi ama sen daha iyi yaparsın senden bekliyorumOyun yeni güncellendi 4-4-2 yaptım ve paylaştım yakında ana sayfada paylaşılır. Dediğin dizilişler için de biraz zamanla paylaşabilirim![]()