Welcome!

FM Base has been serving the Football Manager community for nearly two decades and we're keen to ensure that we are here for two decades more.

Become a part of our community today, and you'll quickly realise that the Football Manager community is the best community.

Register

Wrong Players when simulating friendlies?

Member
Joined
Feb 27, 2011
Messages
110
Reaction score
0
Points
0
This is probably the wrong section to put this post but I didn't think it fit in technical problems either so I apologize in advance. But here's my problem: I set it in my team settings so that whenever I have a friendly, my assistant manager takes control. However, when I review the stats, I see that he started people who I wanted to play as subs. How do I fix this or should I just not care since it only happens for friendlies?
Thanks
 
Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
2,052
Reaction score
0
Points
36
i might be wrong but i thin there is an option to make him choose current lineup where he can, at least there's definately one when you holiday a game anyway.
 
Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
2,642
Reaction score
0
Points
0
You have given him control, that means he will select the starting lineup and do the subs as well. I think there is an option in team settings that makes it so he will try to keep the starting lineup the same, however.
 
Member
Joined
May 26, 2010
Messages
1,100
Reaction score
0
Points
36
When you're going on holiday, tick the "Use current team selection when possible" box.
 
Patient Moderator
Joined
Mar 6, 2009
Messages
8,209
Reaction score
1
Points
0
I think that he has done that. That options says when possible and as those are friendlies and the purpose of them are different from competitive matches, the circumstances change
 
Member
Joined
Jul 11, 2009
Messages
2,101
Reaction score
0
Points
0
Why sim your friendlies anyway!?....it's the most important thing to do!!....well for me it is, it gives you chance to try different tactics and players.
 
Top