Welcome!

FM Base has been serving the Football Manager community for nearly two decades and we're keen to ensure that we are here for two decades more.

Become a part of our community today, and you'll quickly realise that the Football Manager community is the best community.

Register

Cannot Set Contract Length With Transfer Target

Member
Joined
Dec 13, 2010
Messages
16
Reaction score
0
Points
0
I've seen a couple similar, but not identical issues in my searches.

Here is the deal. There is a GK I want to sign. His contract has expired with his club, but he is there on a rolling deal. To sign him directly would cost me a few hundred thousand in automatic fees. However, his club will accept a transfer bid of $0.

So I send that, I click negotiate with when they accept and this is what I'm greeted with (attachment).

Note I cannot set the contract length to anything. And his "Transfer Date" is grayed out. As you can see from the date, I'm inside a transfer window.

Note: If I try and sign him directly, I can sign him fine. However, it costs me 200k I'd rather not spend!
 
Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
2,052
Reaction score
0
Points
36
have you tried clicking the use existing terms button, if you're lucky it might set it to a 3 year contract.
 
Member
Joined
Dec 13, 2010
Messages
16
Reaction score
0
Points
0
Yep. Tried that. No dice.

I also tried resending the transfer offer for $2, just to see if that was an issue. No luck. Sounds like I either pay $210k or hope he quits the team soon.
 
Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
2,052
Reaction score
0
Points
36
in that case i don't know, sorry

maybe someone else will have an answer.
 
Member
Joined
Dec 13, 2010
Messages
16
Reaction score
0
Points
0
He has resigned with his team, so the opportunity is now lost.

If anyone has an answer though, it might help future generations who Google this issue :)
 
Member
Joined
Jul 4, 2009
Messages
14
Reaction score
0
Points
0
ive got the same problem and i cant sign him. im Salisbury and he would be the perfect player but the transfer box is greyed out :/
 
Top