E
elturco09
Guest
We are currently sharing our tactics with the teams we have tried in our career.
Taktik üzerinde Güncelleme yapmadığım için kesin başarı sağlarsınız diyemiyorum malesef. Son güncelleme ile en son paylaşım yaptığım taktik uzerinde yogunlastim. Roller ve talimatlarda düzenleme olursa gayet etkili bir taktik ortaya çıkabilir.Dilerseniz deneyebilirsiniz.Keyifli Oyunlar Dilerim.
As I shared the instructions they are all the same. I shared the different instructions visually. Are you asking something different?are there any Opposition instructions?
Instructions and tactics are available for visual and download purposes. Try it if you are eligible. It seems like I won't have much time to use the computer these days due to my busy work schedule. Thank youCould you do the tactics in a balanced way?
I can't give an exact time right now. The time I can spare for gaming is limited. If possible, I have a tactic that I continue to try in my career, I can share it in the future.Should we expect new tactics from you in the near future?
Unfortunately, I could not be very effective with balanced football in this series, so I prefer attacking football. If you wish, you can continue with attacking football.And could you adjust your tactics to a balanced attitude and make the defense more effective, I just tested your tactics at Man United and the tactics showed unsatisfactory results
Bu taktikden daha iyisi var elimde hocam. Şuan kariyer yapıyorum ve gayet etkili.. Lakin biraz ara vermek istedim bir süre taktik paylaşmayı düşünmüyorum. Taktik denemeleriyle uğraşmaktan kariyer yapamıyorum bu aralıkta diğer seri çıkıyor ve oyunun keyfinden mahrum kalıyorum. Lakin bu seride hücüm futbolu tercih etmenizi öneririm. Olmadık takımlar ile muazzam başarılar yakalıyorsunuz.Denemedim deniyeceğim Fm23'te uzun süre zulkarneyn taktiği ile oynamıştım. Yine böyle bir taktik istiyorum 4-2-3-1 taktiğim hiç yoktu umarım bu kalıcı olur
tactics klasörüne atıp oyuna aktarabiliyorsunuz hocam.Taktiği doğru klasöre atmama rağmen oyunda yükleme yapacağım zaman çıkmıyor
Yaptım zaten ama oyunda taktik yükleme ekranında çıkmıyortactics klasörüne atıp oyuna aktarabiliyorsunuz hocam.
İndirilen taktik şayet fm 24 taktiği ise tactics klasörüne eklenip oyundan üst kısımdan yükle seçeneği ile muhakkak oyuna aktarılır Hocam. Yanlış bir kısıma atmış olabilirsiniz.Yaptım zaten ama oyunda taktik yükleme ekranında çıkmıyor
Doğru yere attığıma eminimİndirilen taktik şayet fm 24 taktiği ise tactics klasörüne eklenip oyundan üst kısımdan yükle seçeneği ile muhakkak oyuna aktarılır Hocam. Yanlış bir kısıma atmış olabilirsiniz.
Bilemedim hocam taktiğin çıkması gerekiyor.Doğru yere attığıma eminim