Welcome!

FM Base has been serving the Football Manager community for nearly two decades and we're keen to ensure that we are here for two decades more.

Become a part of our community today, and you'll quickly realise that the Football Manager community is the best community.

Register

football manager has stopped working

Member
Joined
Feb 12, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
i bought the game from asda and installed it via steam and it worked fine , a few days later i opened steam and attempted to go on the game and it said football manager has stopped working , i un-installed the game and re installed it and that didn't work so i deleted steam and installed it the offline method and that didn't work so i installed steam again and when i tried to launch the game it flashed up on the windows explorer bar at the bottom of the screen and went off , please help i have only played the game for a couple of hours im desperate to start playing again ! :(
 
Member
Joined
Jul 18, 2010
Messages
120
Reaction score
0
Points
0
I'm having a similar problem, getting the same error but only right when I'm about to start a match (in the 3D engine). Tried everything I could find and now I'm hoping one of you might have an answer?
 
Nice Guy Gramps
Joined
Oct 23, 2009
Messages
15,215
Reaction score
0
Points
0
I'm having a similar problem, getting the same error but only right when I'm about to start a match (in the 3D engine). Tried everything I could find and now I'm hoping one of you might have an answer?
Have you tried updating drivers?

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

i bought the game from asda and installed it via steam and it worked fine , a few days later i opened steam and attempted to go on the game and it said football manager has stopped working , i un-installed the game and re installed it and that didn't work so i deleted steam and installed it the offline method and that didn't work so i installed steam again and when i tried to launch the game it flashed up on the windows explorer bar at the bottom of the screen and went off , please help i have only played the game for a couple of hours im desperate to start playing again ! :(
What sort of error message do you get?
 
Member
Joined
Jul 18, 2010
Messages
120
Reaction score
0
Points
0
I unticked the "skin cache" box, and the error was gone. But I don't really know what skin cache does, can anyone explain that to me? :)
 
Top