Welcome!

FM Base has been serving the Football Manager community for nearly two decades and we're keen to ensure that we are here for two decades more.

Become a part of our community today, and you'll quickly realise that the Football Manager community is the best community.

Register

National manager job - do I need country league?

Member
Joined
Nov 8, 2010
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
Hi guys,

is it true, to get a national manager job I need that country league in my database?

For example, there is a free spot in Japan national team, but I forgot to chose Japan leagues while starting a new game... and it seems that I can't get a job there :/

So if I chose about 15 leagues, I can manage only in 15 national teams? ;/
 
Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
343
Reaction score
0
Points
0
not necessarily, I only loaded England, Spain & South Africa, but I can manage a a lot of other national teams.
 
Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
2,052
Reaction score
0
Points
36
no you just have to have enough players from that contry in your database. e.g. you could sellect just the english premier league and tehn go and load all players from oceania and then you would be able to manage all of te oceanian nations as well as england and some of the other big nations. e.g. spain and italy as they have quite a few players in england and they're players are good enough to get loaded with the english league because they are common transfer targets.
 
Member
Joined
Nov 8, 2010
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
so....

what should I do now to coach f.e. Japan?

EDIT:
and if you could only clear this one, one more time... I can add new manager with Japan f.e, that sent him to retire and I will be able to see all Japan players on my first manager?
 
Last edited:
Member
Joined
Jul 11, 2010
Messages
556
Reaction score
4
Points
18
nothing you can do mate the Japan job isn't available in your game
 
Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
2,052
Reaction score
0
Points
36
sorry mate what i meant was when you start a new game when chosing the database size you would need to set it to custom and load the players from other countries.
 
Top