FM14SERBIA
Member
- Reaction score
- 1
ni ja ne znam bas toliko na engleski
E super onda
ni ja ne znam bas toliko na engleski
nice defence
please make this in FM16 too
looks like a good away tactic
have you tried puting wingers up? how it goes then. I think I will try
Pione Sisto is fantastic player for this tactic.
He Played Champions Cup , FA Cup and Carling Cup in my Chelsea save...
View attachment 962425View attachment 962426
skoro pa dobra taktika...APa+BWMd u veznom redu, DLPs kao zadnji vezni, FBs i CDd u obrani i SKs na vratima i bila bi zeru bolja...
Can i train my wide Midfielders on their weaker foot ? Just spent big on left foot ML and right foot MR
its a interesting variance...checking with nice results so far
Verovatno sa tim Role-om bi dao vise golova , ali sam siguran da bi i primio vise... Al ja sam hteo da primam sto manje golova Naravno moze da se varira ali ako hoces da primas malo golova , najbolja je ova verzija veruj mi
really insane tac !!!
View attachment 962537View attachment 962539View attachment 962541View attachment 962542View attachment 962545
now I'm manager newcastle
igra je skriptirana...kad sve postavis perfektno, utakmice ces dobijati 3-1, sve redom isti rezultat, protiv svakoga...ako dobijas drugacije rezultate, vjerojatno ces poneku izgubit...otkad sam napokon skuzio sto i kako postavit, redovito imam savrsene sezone, komplet 3-1 rezultati....tu i tamo neka zavrsi 4-2, ako je moj igrac pogrijesio i primili smo neocekivano gol vise...ako mi ne vjerujes, probaj uzet neki poluprofesionalni klub, recimo u engleskoj vanarama north-south ligi...
Haha. Interesantno Probaj da fokusiras vise na Defensive Positioning . To je jako bitno , primaces manje golova. I naravno ne mozes sa svakim timom da dobijas svake utakmice bez primjenih golova.
I left Celta and accepted the offer Newcastle see what place I'll end the seasonsorry for my english