FM14SERBIA
Member
- Reaction score
- 1
nice defence
please make this in FM16 too
looks like a good away tactic
have you tried puting wingers up? how it goes then. I think I will try
Pione Sisto is fantastic player for this tactic.
He Played Champions Cup , FA Cup and Carling Cup in my Chelsea save...
View attachment 962425View attachment 962426
skoro pa dobra taktika...APa+BWMd u veznom redu, DLPs kao zadnji vezni, FBs i CDd u obrani i SKs na vratima i bila bi zeru bolja...
Can i train my wide Midfielders on their weaker foot ? Just spent big on left foot ML and right foot MR![]()
its a interesting variance...checking with nice results so far
Verovatno sa tim Role-om bi dao vise golova , ali sam siguran da bi i primio vise... Al ja sam hteo da primam sto manje golovaNaravno moze da se varira ali ako hoces da primas malo golova , najbolja je ova verzija veruj mi
![]()
really insane tac !!!
View attachment 962537View attachment 962539View attachment 962541View attachment 962542View attachment 962545
now I'm manager newcastle![]()
igra je skriptirana...kad sve postavis perfektno, utakmice ces dobijati 3-1, sve redom isti rezultat, protiv svakoga...ako dobijas drugacije rezultate, vjerojatno ces poneku izgubit...otkad sam napokon skuzio sto i kako postavit, redovito imam savrsene sezone, komplet 3-1 rezultati....tu i tamo neka zavrsi 4-2, ako je moj igrac pogrijesio i primili smo neocekivano gol vise...ako mi ne vjerujes, probaj uzet neki poluprofesionalni klub, recimo u engleskoj vanarama north-south ligi...
Haha. InteresantnoProbaj da fokusiras vise na Defensive Positioning . To je jako bitno , primaces manje golova. I naravno ne mozes sa svakim timom da dobijas svake utakmice bez primjenih golova.
I left Celta and accepted the offer Newcastle see what place I'll end the seasonsorry for my english![]()