Hocam taktiğin hakkını veriyorsun. Saygı ile karşında eğiliyorumDeportivo Municipial, Peruda 73 yıl sonra bu taktikle şampiyon!
Sanmıyorum hocam. Normalde de paylaşım yapmayacaktım en son sizin isteğiniz üzere paylaşım yaptım. Bu ara yeni taktikleri inceliyor kariyerlerimde deniyorum. Gayet güzel taktikler mevcut yorumlarına ve paylaşımlarına göre tercih edebilirsiniz.El turco fm 24'te sizden başka taktikler olacak mı?
Ne demek hocam senin mükemmel taktiğin sayesinde once caldas, defensor sporting, İnternacional, Rosario Central kariyer sonuç resimlerinde görüşürüzHocam taktiğin hakkını veriyorsun. Saygı ile karşında eğiliyorum
Yenilik seven herkes siz gibi ben gibi biz gibi.. araştırmaktan denemekten vazgeçmez diyebilirizTaktiklerinizin devam etmekte olduğunu nasıl anlıyorum?
Taktiğin kalitesini sizler belirliyorsunuz hocam ben sadece aracı olmaya çalışıyorum. Keyifle bekliyorum.. Keyifli Oyunlar DilerimNe demek hocam senin mükemmel taktiğin sayesinde once caldas, defensor sporting, İnternacional, Rosario Central kariyer sonuç resimlerinde görüşürüz
Hocam nerede şampiyonluk özlemi çeken takım var hakkını veriyorsun Türkiye alt liglerinden başlayın bence gerçek kariyerinize.. Siz gibi emektar hocalara ihtiyacımız var...!Once Caldas, kolombiyada 14 yıl aranın ardından şampiyon!
Tamam hocam önerdiğin bir takım var mıHocam nerede şampiyonluk özlemi çeken takım var hakkını veriyorsun Türkiye alt liglerinden başlayın bence gerçek kariyerinize.. Siz gibi emektar hocalara ihtiyacımız var...!
Ne haddime hocam siz hangi takımı tercih ederseniz diyebilirimTamam hocam önerdiğin bir takım var mı
Ne haddime hocam siz hangi takımı tercih edebiliyorsunuz
[/ALINTI]
3. Ligden kütahyaspor ya da hiç süper Lig'e çıkmamış bir takım
Ne haddime hocam siz hangi takımı tercih edebiliyorsunuz
[/ALINTI]
3. Ligden kütahyaspor yada hiç süper Lig'e çıkmamış bir takım
harika görünüyor hocam ellerine sağlıkView attachment 669233
View attachment 669234
View attachment 669235
View attachment 669236
View attachment 669237
The only transfer was made to R.Madrid striker Julián Álvarez...With small touches, the result is obvious
Keyifli oyunlar hocam.harika görünüyor hocam ellerine sağlık
Deniycem hocamView attachment 669233
View attachment 669234
View attachment 669235
View attachment 669236
View attachment 669237
The only transfer was made to R.Madrid striker Julián Álvarez...With small touches, the result is obvious
Keyifle bekliyorum Hocam ..Deniycem hocam