Hert taktiğin daha iyisi vardır hocam mantık Pek farklı değil kanat forvetleri hucumdan destek rolüne çekerseniz daha az boşluk bırakıp destek rolünü arttirabilirsinizm Biraz fazla gol attirabilmek için hücum eklentisi kullanıyoruz.Tekrardan keyifli oyunlar hocam.Doktore ve eller yukarı ile denedim ama Rosario centrali ne yaptıysam şampiyon yapamadım hocam delicious zone sayfasının bir taktiği sayesinde mutlu sona ulaştım
Tamam hocam bir de öyle deneyimHert taktiğin daha iyisi vardır hocam mantık Pek farklı değil kanat forvetleri hucumdan destek rolüne çekerseniz daha az boşluk bırakıp destek rolünü arttirabilirsinizm Biraz fazla gol attirabilmek için hücum eklentisi kullanıyoruz.Tekrardan keyifli oyunlar hocam.
Genelleme öyle kullanmışlar bir çok taktik sitesinde hocam ben hala hücum oynatiyorum. Yararı olacaksa oyuncu talimatları ile değişiklikler yapabilirsinizkanatları hücumdan desteğe çekince flamengoyu 2-1 mağlup etmeyi başardım dostum işe yaradı eller havaya taktiği ile
Hücum oynatınca arkada çok boşluk kalıyo önde değilsem çevirmem zor oluyor genellikle mağlubiyet oluyorGenelleme öyle kullanmışlar bir çok taktik sitesinde hocam ben hala hücum oynatiyorum. Yararı olacaksa oyuncu talimatları ile değişiklikler yapabilirsiniz
Terciz sizin hocam nasıl keyif alıyorsanız diyelimHücum oynatınca arkada çok boşluk kalıyo önde değilsem çevirmem zor oluyor genellikle mağlubiyet oluyor
View attachment 669795
View attachment 669796
View attachment 669797
Kanatlarda beklerken daha az merkez açılımı yapılması talimatıyla efsane sonuçlar ortaya çıkmaya başladı.
[/ALINTI]
Hemen deniyeceğim 22 maçta 109 gol nedir ya
View attachment 669795
View attachment 669796
View attachment 669797
Kanatlarda beklerken daha az merkez açılımı yapılması talimatıyla efsane sonuçlar ortaya çıkmaya başladı.
[/ALINTI]
Hemen deniyeceğim 22 maçta 109 gol nedir ya
Taktik diziliş aynıda talimatlar farklı bende şaşırdım hangi taktik daha etkili diye Keyifli oyunlar hocam..SC İnternacional 13 yıl aradan sonra Copa Libertadores, 44 yıl sonra Brezilya Ligi'nde şampiyon oluyor! (Eller havaya taktiğinde kanatları desteğe çekerek)
The squad tactics are the same there is a change in the instructions.And what is the placement of Cuprys tactics?
Denemek lazım hocam... Her taktik oyuncu kalitesi arttıkça etkili oluyor.Hocam Lyon'u şampiyon yapmama yardım et kıbrıs taktiği işe yarar mı
do you use OI?View attachment 669795
View attachment 669796
View attachment 669797
While waiting in the wings, legendary results began to emerge with the instruction to do less center opening
Believe me, I'm confused tooHi trying to read through
Which tactic is being used ?
Trying to translate Turkish and I'm confused sorry
Which is the latest tactic and tweak
Cheers